Grilje / Škure

Grilje OmbraPlus. Dajte svom domu poseban izgled.


“Form follows function” - ova znamenita dizajnerska rečenica možda svoju najbolju potvrdu nalazi upravo u griljama, gdje je funkcija zaštite od sunca i prozračivanja skladno stopljena s lucidnom konstrukcijom i bezvremenom estetikom.


Porijeklo grilja je u toplim krajevima razmaženim suncem Mediterana, a antički Grci i Rimljani su sa svojim izrazitim smislom za estetiku i proporcije znali kako spojiti praktičnu korist sa ljepotom, tako da danas možemo bez pretjerivanja govoriti o klasičnoj ljepoti grilja.


Koemmerling grilje i škure

Rolete

VariNova iz sustava RolaPlus. Jednostavno - nevjerojatna roleta.

Kutija za rolete VariNova iz profine-ovog RolaPlus® sustava se može isporučiti u tri visine (175, 205 i 240 mm) i dvije dubine ugradnje (218 i 250 mm). Vanjske i unutarnje stijenke i spojni profili su od PVC materijala sa šupljim komorama. Možete birati između PVC ili aluminijskih sjenila, pri čemu vam je na raspolaganju širok individualni izbor boja i atraktivnih dekora drveta. Veliku prednost predstavlja VariNova s integriranim komarnikom (rolo mrežicom za zaštitu od kukaca) kojeg je moguće ugraditi bez dodatnih izmjena. Revizijski otvor je s otvaranjem prema dolje ili unutra, tako da se može prilagoditi objektu na licu mjesta. Osim toga, VariNova nudi vrlo jednostavnu montažu na sve  prozorske sustave uobičajene na tržištu  i omogućuje jednostavno postavljanje revizijskog poklopca.VariNova rolete

 

PVC Sustavi

Gradimo danas misleći na budućnost.

 

KÖMMERLING 88 je sustav prozora i vrata koji već danas ispunjava očekivanja sutrašnjice. Znatno je energetski učinkovitiji od usporedivih sustava profila na tržištu, dugovječan je i krajnje jednostavan za održavanje, pa ćete vi i vaša obitelj još dugo uživati u vašim novim, jedinstvenim prozorima i vratima.

 

Kömmerling 88 ispunjava zahtjeve pasivne gradnje već u standardnoj izvedbi i tako nam svima pruža mogućnost da na jednostavan način damo svoj doprinos smanjenju emisija CO2. Štoviše, moguće je postići i veće vrijednosti toplinske izolacije, primjerice s proEnergyTec varijantom sustava. Tako Kömmerling 88 čini čak i nul-energetske i energy plus kuće ekonomski isplativom realnošću.

 

 

 

IMPRESSUM

 

© 2019 Euro Fenstertechnik d.o.o.

Euro Fenstertechnik d.o.o., Dr. Franje Račkog 2C, 32270 Županja

Euro Fenstertechnik d.o.o., Bože Gumpca 36, 52100 Pula

Upisano pri trgovačkom sudu u trgovačkom sudu u Osijeku broj

Tt-18/7058-5 MBS: 030212386

PDV ind. broj / OIB: 15942784294,

e-mail: info@euro-fenstertechnik.eu

 tel./fax: +385 32 830 000